Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2008 10:57

Ахметов: "Байдужості ніколи не переживу"

Президент ФК "Шахтар"  Рінат Ахметов мріє, щоб у його будинку уболівальники побили вікна. Про це він сказав журналістам на будівельному майданчику нового стадіону ФК "Шахтар" в Донецьку перед приїздом на об`єкт Президента України Віктора Ющенка, пише газета Донецької облради "Жизнь" у номері від 22 квітня.

На запитання газети, яку мету він ставить перед командою в новому сезоні Ліги чемпіонів, Ахметов відповів: "Хочу, щоб ми програли в першому ж раунді. Ви ж чудово знаєте, що ми інвестуємо і в душу, і в серце.Якщо сьогодні ми не виходимо з групи, нас критикують. Сьогодні і уболівальники нас лають. Я колись сказав, що я хочу. Ось якби ми програли, як, наприклад, в матчі з "Бенфікою", то я хотів би, щоб після такого матчу тисячі наших уболівальників під`їхали до мого будинку і почали бити вікна". (4 грудня 2007 р. в Донецьку "Шахтар" програв португальській "Бенфіці" і вибув з турніру Ліги чемпіонів УЕФА).

На здивоване запитання журналістів, хіба це реально, президент "Шахтаря" відповів: "Але я хочу цього! І так само я хочу, щоб сотні тисяч, мільйони уболівальників, якщо ми перемагатимемо, в душі сказали "спасибі".

"Єдине, чого я не хочу, щоб була байдужість. Байдужості ніколи не переживу", - додав Ахметов, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов: "Байдужості ніколи не переживу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути