субота, 12 червня 2021 15:31

Агент назвав клуби, які кличуть форварда збірної України

Агент назвав клуби, які кличуть форварда збірної України
Артем Довбик розпочинав у Черкасах. Фото: УАФ

Представник нападника "Дніпра-1" Артема Довбика Олексій Людновський прокоментував інформацію про можливий обмін його клієнта на форварда "Динамо" Назарія Русина. повідомляє meta-ratings.com

"Навіть не знаю, кому потрібна ця дезінформація, інакше як маячнею назвати це не можу. Який сенс Довбику йти з "Дніпра-1", якщо він там основний нападник, який заслужив своєю грою виклик в національну збірну України. Тим більше, в "Динамо" ціла група форвардів: Артем Бесєдін, Владислав Супряга, перспективний Владислав Ванат, ще повертається з оренди Фран Соль. Тому про якийсь обмін взагалі не може бути й мови, це, до речі, стосується і інших клубів.

Зараз всі думки Довбика зайняті участю у фінальній частині чемпіонату Європи, а якщо хто і проявляє предметний інтерес до нападника, то це турецький "Бешикташ", французький "Марсель" і дві бельгійські команди", - сказав Людновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" готовий запропонувати за форварда збірної України двох гравців

Артем Довбик робив перші кроки у футболі в Черкасах. Потім грав за "Дніпро", датські клуби. З весни цього року регулярно викликається в збірну України.

Зараз ви читаєте новину «Агент назвав клуби, які кличуть форварда збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути