Ексклюзиви
субота, 04 жовтня 2008 15:39

Агафонова-Дунь принесли Україні золото

Агафонова-Дунь принесли Україні золото
Незважаючи на те, що Аліса та Дмитро відкривали змагання у своїй групі, а їх головні конкуренти росіяни каталися останніми, харків"янам все ж вдалося переконати суддів,  що вони кращі на цьому турнірі.

У підсумку українці набрали 152.97 бали, а росіяни Катерина Пушкаш-Дмитро Кисельов - 150.71. Треті французи Терра Фідлі-Бенуа Рішо 150.14.

Золото Агафонової-Дуня - перша найвища нагорода українців на етапах гран-прі. І перша золота медаль українського фігурного катання на офіційних стартах ІСУ з часу перемоги на юніорському чемпіонаті світу пари Альона Савченко-Станіслав Морозов. 

Минулого року Аліса і Діма були другими і четвертими на етапах гран-прі, а в фіналі гран-прі посіли шосте місце.

Наступний старт для Агафонової-Дуня відбудеться в Шефілді (Британія), де на українців чекають сильні американська і канадська пари, та ті ж росіяни Пушкаш-Кисельов.

Інші українці на змаганнях в Білорусі виступають менш вдало. Танцювальний дует Марія Носуля Євген Холонюк стали в підсумку восьмими. Катерина Пройда фінішувала одинадцятою, а хлопці юніори ще не завершили свої змагання. Українці там 12-ий та 17-ий.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Агафонова-Дунь принесли Україні золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути