Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2008 18:12

Абрамович заборонив тренерам і гравцям давати інтерв"ю каналу Sky TV

Керівництво англійського "Челсі", головним в якому є, звісно, президент клубу Роман Абрамович, заборонило гравцям і головному тренерові Авраму Гранту давати інтерв"ю каналу Sky TV.

Згідно з угодою з телеканалом, Прем"єр-ліга забов"язана дати пряму трансляцію певної кількості матчів. Сезон йде до завершення, і, щоб виконати контракт, було вирішено перенести гру "Челсі" з "Евертоном" з суботи на четвер. Таким чином, ФК "Челси" вимушений провести два матчі за три дні.

Це викликало незадоволеність керівництва лондонського клубу. Конфлікт стався, коли стало відомо про заборону, накладену на тренера і гравців, - їм заборонено давати коментарі після матчу англійської Прем"єр-ліги проти "Евертона" в рамках 35-го туру чемпіонату Англії.

За умовами контракту між телеканалом і англійською Прем"єр-лігою, футболісти і тренери зобов"язані давати бліц-інтерв"ю до і після кожного матчу.

В рамках 34-го туру чемпіонату Англії "Челсі" не зумів обіграти на своєму полі "Уїган" (1:1). Таким чином, клуб відстає від "Манчестер Юнайтед", що йде на першому місці, на п"ять очок.

"Футбол.уа"
Зараз ви читаєте новину «Абрамович заборонив тренерам і гравцям давати інтерв"ю каналу Sky TV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути