Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 11:09

Абрамович не врятує "Челсі" від світової фінансової кризи

ФК "Челсі", яким володіє Роман Абрамович, не застрахований від наслідків світової фінансової кризи та готовий скорочувати свої витрати.

Про це заявив у четвер голова клубу Брюс Бак в інтерв"ю ChelseaTV.

"Кредитна криза точно вплине на ФК "Челсі", можливо, не сьогодні, можливо, навіть не завтра, але ми повинні пам"ятати про це", - зазначив Бак.

"Ми повинні звернути на це увагу та вміти справлятися з цим, ми не застраховані від подібних речей", - додав голова клубу.

"Зокрема, вже зараз можна сказати, що продаватиметься менше футболок, менше людей відновлять свої сезонні абонементи, - попереджає він. - Отже зі свого боку ми повинні пильно вивчити наші витрати, щоб зрозуміти, які з них не такі вже важливі, як нам здавалося раніше".

"Нам слід уважніше та серйозніше відноситися до наших витрат, щоб зрозуміти, які з них не такі вже й необхідні, як ми вважали раніше", - сказав Бак.

"Футбольний клуб "Челсі" не застрахований від наслідків того, що відбувається в світі", - сказав голова клубу.

Згідно повідомлень британської преси, "Челсі" наразі заборгував близько $1.46 млрд, до того ж значну частину цих коштів клубу позичив його власник Роман Абрамович.

"У нас не зовнішні борги, у нас немає боргів перед банками або страховими компаніями, клуб винен своєму власникові", - сказав Бак.

"Я зустрічався з членами правління Пітером Кеньоном і Євгенієм Тененбаумом з цієї проблеми. Ми взагалі з регулярністю обговорюємо подібні питання".

Брюс Бак виступив з цією заявою після своїх слів на Конференції Лідерів Футболу на "Стемфорд Брідж", повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Абрамович не врятує "Челсі" від світової фінансової кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути