Ексклюзиви
четвер, 20 лютого 2020 09:03

"Я забув твоє ім'я. Хто ти такий?" - Селезньов розповів про складні стосунки з Фонсекою

"Я забув твоє ім'я. Хто ти такий?" - Селезньов розповів про складні стосунки з Фонсекою
Паулу Фонсека за три сезони в Україні виграв тричі чемпіонат та Кубок країни. Фото: ФК "Шахтар"

Форвард турецького "Бурсаспору" Євген Селезньов розповів про конфлікти із Паулу Фонсекою під час спільної роботи в "Шахтарі".

"Коли Тудор подзвонив мені, я тоді навіть не знав назви команди "Карабюкспор". Тоді мені було без різниці, куди йти, головне - від Фонсеки. Я ніколи не розумів, як тебе привчають "закладати" і "стукати". Запізнився на хвилину, хто тебе побачив, повинен сказати, що ти запізнився. Приїхав ти на базу о 10:02, а я піду і скажу: "Мілевський запізнився на базу". Я таке зробив би?

Було таке, що мені на тренуваннях говорили: "Ти неправильно відкриваєшся". А я дам так само, як і всі. Питаю: "Чому?", А він: "Я тобі сказав, що неправильно". Навіть не Фонсека сказав, а тренер інший.

Я йому кажу: "Брат, на 180 голів відкривався правильно, а тут відкрився неправильно?" Мене розлютило, хто ти такий, поясни, що ти хочеш? "Ні, я сказав, що неправильно". Я йому сказав: "Тебе в Вікіпедії немає. Я забув твоє ім'я ".

Я не кажу про Фонсеку погано. Просто не розумію, як можна угробити команду після Луческу, - сказав Селезньов в ефірі Youtube-каналу "Миля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо "Шахтар" пройде "Бенфіку" - гратиме у фіналі Ліги Європи - Грачов

Євген Селезньов та Паулу Фонсека працювали разом у першій частині сезону 2016-2017 в "Шахтарі". Після чого нападник переїхав до Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «"Я забув твоє ім'я. Хто ти такий?" - Селезньов розповів про складні стосунки з Фонсекою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути