Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 10:17

Я не думаю про відставку – Зідан

Я не думаю про відставку – Зідан
Зінедін Зідан програв два матчі поспіль. Фото Рейтер

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан поділився думками про поразку від "Шахтаря" (0:2) в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Я не думаю про відставку. У нас важкі часи. Поганий відрізок із точки зору результатів. Це реальність, але потрібно йти далі. Ми знали, що сьогодні нас чекає фінал, і ми готувалися до нього добре. Перший тайм був відмінним, ми заслуговували голи, але не змогли забити. Залишився один матч, і в ньому потрібно вигравати.

У мене є сили, і я віддам усе, як завжди, як і всі гравці. У минулому турі Ла Ліги ми дійсно не заслуговували перемоги, але не сьогодні. Потрібно підняти голову й подумати про наступну гру. У нас просто немає іншого вибору.

Склалося багато чинників. Але сьогодні ми високо пресингували, підбирали багато м'ячів, створювали моменти. Єдине, що ми не змогли забити першими, що спростило би гру. Нам потрібно впоратися з цією ситуацією. Продовжимо старанно працювати й вірити в те, що ми робимо.

Це складний момент, але нам потрібно показати характер і гордість. Сьогодні ми не заслуговували на поразку, це прикро. Нам доведеться виграти останній матч. Ми віритимемо та боротимемося", - сказав Зідан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенсація! "Шахтар" удруге переміг "Реал"

В останньому 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів "Реал" прийме вдома менхенгладбаську "Боруссію".

Зараз ви читаєте новину «Я не думаю про відставку – Зідан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути