Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 10:01

72-річна Софі Лорен не роздягнеться перед футболістами "Наполі"

 

Знаменита кіноакторка Софі Лорен зізналася, що її обіцянка показати стриптиз у разі повернення футбольного клубу "Наполі" в елітний дивізіон чемпіонату Італії була жартом. Вона підкреслила, що не збиралася знімати одяг, а обіцянку дала тільки для того, щоб стимулювати футболістів, повідомляє Лента.Ру з посиланням на Fox Sports.

- Сподіваюся, "Наполі" переможе в декількох матчах, що залишилися. Побачите, якщо ми вийдемо в серію А, я влаштую стриптиз, - пообіцяла Лорен в інтерв"ю виданню Gazzetta dello Sport в травні нинішнього року. - Уболівальники пристрасно підтримують команду, і місто заслуговує на цей успіх.

Знаменита команда, за яку в 80-90-х роках минулого століття грав Дієго Марадона, в останньому турі серії В зіграла внічию 0:0 з "Дженоа", і цей результат дозволив неаполітанцям отримати путівку в серію А.

- Я не збираюся знімати свій одяг, це була звичайна провокація, жарт, - заявила 72-річна вболівальниця "Наполі" у відповідь на питання журналістів про те, чи збирається вона стримати свою обіцянку.

Нагадаємо, що останнім великим успіхом клубу була перемога в чемпіонаті Італії сезону-1989/90.

Зараз ви читаєте новину «72-річна Софі Лорен не роздягнеться перед футболістами "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути