Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 13:26

30 фанів "Зеніта" безкоштовно відвідають матч з "Ювентусом"

Вболівальники пітерського "Зеніту", що не потрапили в квітні 2008 року на чартерний рейс до Мюнхена, куди вони прямували на перегляд півфінального матчу Кубка УЄФА з місцевою "Баварією", безкоштовно відвідають зустріч групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2008/09 з італійським "Ювентусом", яка відбудеться в середу, 17 вересня.

За рахунок клубу на матч до Турину відправили 30 фанатів, повідомляє інтернет-видання lenta

Планується, що до кінця року будуть виконані зобов"язання та перед іншими уболівальниками, яким довелося самостійно добиратися на матч з "Баварією" через відміну чартерного рейса для фанатів.

У квітні близько 200 уболівальників не було зареєстровано на авіарейс до Мюнхена, оскільки їх чартер "пропав в невідомому напрямі". По чиїй провині відбувся інцидент, досі невідомо.

Деякі уболівальники у результаті добиралися до Мюнхена самостійно. Керівництво клубу прийняло рішення компенсувати фанатам витрати на поїздку до Німеччини та надати їм право на безкоштовну поїздку на один із матчів Ліги чемпіонів на їх вибір. 
Зараз ви читаєте новину «30 фанів "Зеніта" безкоштовно відвідають матч з "Ювентусом" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути