Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2020 21:01

Три перемоги та 0 пропущених м'ячів: як зіграли суперники український клубів у єврокубках

Три перемоги та 0 пропущених м'ячів: як зіграли суперники український клубів у єврокубках
"Шахтарю" потрібно буде стримати Ромелу Лукаку. Фото: REUTERS

Суперники українських клубів провели матчі у своїх національних чемпіонатах.

Першим 27 жовтня розпочне "Шахтар" домашнім матчем проти "Інтера". Команда Антоніо Конте у 4 турі Серії А в гостях змогла перемогти "Дженоа" - 2:0.

Перший тайм не приніс забитих м'ячів, хоч і пройшов під тиском "Інтера". Доля поєдинку вирішилася у другій половині гри. Спочатку Ромелу Лукаку реалізував вихід на ворота суперників, а потім Данило Д'Амброзіо забив після кутового.

Суперник "Динамо" угорський "Ференцварош" з аналогічним рахунком переміг "Уйпеш" - 2:0. Токмак Нгуен відкрив рахунок у матчі наприкінці першого тайму. На початку другого тайму бразилець Сомала встановив остаточний рахунок. Сергій Ребров почав знімати лідерів із гри готуючись до матчу проти "Динамо"

Суперник "Зорі" португальська "Брага" змогла мінімально в гостях здолати "Гірмараєш" - 1:0. Долю поєдинку вирішив забитий гол Рікардо Екгаю в середині першого тайму. Гра більше запам'яталася тим, що суперники догравали матч у не рівних складах. "Гімараєш" без одного гравця, а "Брага" без двох.

Інші суперники "Динамо" зіграли менше вдало. "Ювентус" врятувався у домашньому матчі із "Верною" від поразки за 13 хвилин до завершення матчу. Гості забили на початку другого тайму. Швед Деян Кулусевскі врятував "Юве" завдяки індивідуальним діям.

"Барселона" програла "Реалу" - 1:3. Команди швидко розмінялися голами на початку матчу. Вирішальним у грі стало призначення пенальті у середині другого тайму. Арбітр матчу після перегляду VAR зважився вказати на точку, після фолу на Серхіо Рамосі. Сам капітан "вершкових" реалізував пенальті. Команді Рональда Кумана вже не вистачило сил відігратися, а в одній зі контратак вони пропустили 3 гол.

Суперник "Шахтаря" німецька "Боруссія" Менхенгладбах здобула вольову перемогу над "Майнцом" 3:2. Жан-Філіп Матета відзначився дублем у ворота "Боруссії". Гості під кінець матчу не тільки зрівняли рахунок у грі, але і вирвали перемогу.

Кривдник "Зорі" англійський "Лестер" у гостях переміг "Арсенал". Результат матчу вирішив точний удар лідера "лис" Джеймі Варді АЕК з таким же рахунком переміг "Яніну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко та Зінченко не змогли виявити сильнішого в АПЛ

У 7 турі УПЛ "Динамо" мінімально здолало "Олександрію" -1:0. "Шахтар" оступився в матчі проти "Ворскли" - 1:1, а "Зоря" знищила "Рух" - 4:0.

Зараз ви читаєте новину «Три перемоги та 0 пропущених м'ячів: як зіграли суперники український клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути