вівторок, 20 листопада 2007 14:26

17-річний форвард "Барселони" переміг в конкурсі "Майбутній чемпіон"

Гравець "Барси" Бойан Кркіч отримав приз "Майбутній чемпіон 2007" від Gillette, який щорічно дістається кращому молодому спортсменові Іспанії. Бойан виграв приз, обійшовши зірку баскетболу з "DKV Joventut Badalona" Рікі Рубіо, чемпіона з бігу на дистанції 1500 м в класі U-23 Альваро Родрігеза і гімнаста Серхіо Муньйоса, повідомляє sport.com.ua.

Бойан був нагороджений в понеділок в Мадриді. Молодий нападаючий "Барси" був вибраний за допомогою інтернет-голосування на сайті Gillette Fusion.

Це перша офіційна нагорода Бойана Кркіча після того, як він перейшов в першу команду "Барселони". Його дебют за першу команду відбувся 24 квітня 2007 в Єгипті в матчі проти місцевого "Аль-Ахлі". У тій грі він забив другий гол команди. 20 жовтня 2007 він став наймолодшим гравцем в історії клубу, що забив за "Барсу" в матчі Чемпіонату Іспанії. Той гол Бойан забив "Вільяреалу".

Зараз ви читаєте новину «17-річний форвард "Барселони" переміг в конкурсі "Майбутній чемпіон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути