субота, 27 вересня 2008 13:01

15 футбольних вболівальників постраждали у Німеччині

Щонайменше 15 чоловік постраждали минулої ночі в результаті вуличних бійок після футбольного матчу в північно-німецькому місті Ростоці, повідомляє ИТАР-ТАРС.

Як повідомив сьогодні представник поліції федерального округу Мекленбург-Передня Померанія, після закінчення матчу між командами "Ганза" (Росток) і "Сан-Паулі" (Гамбург) вболівальники двох клубів спробували влаштувати бійку. Для запобігання безладів у Ростоці була введена велика кількість поліції з декількох округів, які змогли запобігти прямим зіткненням футбольних фанатів.

Перед матчем поліція в превентивному порядку затримала більше 50 футбольних хуліганів, проте уникнути ексцесів все ж таки не вдалося. У прагненні прорватися до суперників, хулігани штурмували поліцейські кордони, кидаючи у поліціантів камінням і пляшками. Шість поліцейських отримали поранення та були госпіталізовані.

У відповідь поліція застосувала водомети, палиці та сльозоточивий газ. Було затримано декілька десятків хуліганів, відносно зачинателів бійок збуджені кримінальні справи за порушення громадського порядку, що призвело до тяжких наслідків. Розміри матеріального збитку ще належить встановити.

"Newsru.ua"

Зараз ви читаєте новину «15 футбольних вболівальників постраждали у Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути