понеділок, 23 лютого 2015 10:36

5 електронних бібліотек із книгами українською мовою

"Для тих, хто любить читати. Література українською мовою - у зручних форматах для букрідерів, смартфонів чи планшетів", - йдеться в дописі на профілі магазину КТС в соцмережі.

З такими словами компанія виклала адреси п'яти сайтів, на яких можна завантажувати електронні книги української та зарубіжної літератури українською мовою:

- http://e-bookua.org.ua
- http://libruk.in.ua
- http://javalibre.com.ua
- http://chtyvo.org.ua
- http://ukrlib.lviv.ua

 

КТС є магазином побутової електроніки, але до української літератури в своєму профілі проявляє увагу не вперше. Як просебе зазначили, "Западенські торговці ноутбуками, планшетками та смартфончиками". Кілька днів тому на тому ж профілі радили iPhone- та Android-версії збірки "Українська бібліотека. 2200 творів offline": "Це не просто зручна програма для читання книг, а ціла бібліотека, що містить в собі понад 2200 творів української класичної літератури. Збірник охоплює практично всі жанри: художню літературу, публіцистику, мемуари, казки, байки, оповідання тощо".

В описі програми на PLAY-маркеті обіцяють "Гнучкі налаштування відтворення тексту (вибір шрифту, кольору та фактури фону "паперу")".

Зараз ви читаєте новину «5 електронних бібліотек із книгами українською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути