понеділок, 14 червня 2021 16:45

Чому пари перестають кохатися

Чому пари перестають кохатися
Як урізноманітнити подружній інтим? Фото: Cosmopolitan

Кохання та інтимні стосунки руйнує не побут, а банальна нудьга в сексі. Це твердження люблять сексологи і часто використовують родинні психологи при вирішенні конфліктних ситуацій між подружжям. Буря гормонів і молода пристрасть затьмарюють всі дрібні та великі проблеми, залишаючи лише світле відчуття щастя бути з улюбленою людиною. Але минають роки, і на перший план виходить побут, не тому що він стає домінуючим у стосунках пари, а тому що інтим як основа тісного психоемоційного зв'язку стає другорядним.

Нудний секс – відсутність бажання

Скільки разів ви готові переглянути найулюбленіший фільм або прочитати найцікавішу для вас книгу протягом місяця? Швидше за все, все це вам швидко набридне і стане швидше покаранням, ніж задоволенням. Саме так відбувається і з наймайстернішими еротичними ласками і техніками, які колись підкорили вашу другу половинку.

Бажання новизни і різноманітності є природнім для будь-якої людини. Це стосується й інтимного життя. Відсутність реалізованих сексуальних фантазій призводить до незадоволення в сексі, а слідом приходить і пошук реалізації своїх нездійснених бажань на стороні. У цьому криється причина більшості подружніх зрад.

Як урізноманітнити подружній інтим

• Ролеві ігри. У секс-шопах низка найбажаніших сексуальних образів – від сексапільної медсестри до владної та безкомпромісної бізнес-леді, від спокусливого офіціанта до мужнього пожежника, полісмена чи супергероя.

• Еротичний масаж зі збуджуючими маслами і ароматичними свічками стане чудовою прелюдією та якісно урізноманітнить ваш звичний секс.

• БДСМ аксесуари і костюми. Це може здатися дуже радикальним, але не кваптеся відмовлятися від ідеї побути героями фільму "50 відтінків сірого". Почніть просто з пов'язки на очі, наручників, ніжної ляскалки і латексної білизни, а далі, можливо, ви розкриєтеся на повну і отримаєте те, про що давно мріяли в таємниці навіть від самого себе.

Зараз ви читаєте новину «Чому пари перестають кохатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути