середа, 27 жовтня 2021 18:21

Чим може здивувати величезний онлайн секс-шоп, що відкрився в Україні

В Україні з'явився новий онлайн гіпер-секс-шоп, який важко назвати рядовим через його асортимент і останні новинки індустрії інтимних товарів для дорослих. Консультанти нового секс-шопу "Tochka G" поділилися з нами останніми трендами, про які, можливо, ви і не знали.

  Секс-шоп "Tochka G" пропонує чимало іграшок для сексу
Секс-шоп "Tochka G" пропонує чимало іграшок для сексу

Смарт-іграшки для сексу

Ці гібриди вібростимуляторів та цифрових девайсів стали одним із хітів продажів у секс-шопах по всьому світу. Підключайте смарт-яйце до смартфону або прямо до інтернету та керуйте ним на відстані, навіть якщо ви в іншому місті. Це допоможе вам пережити розлуку на самоізоляції, не втрачаючи вогника пристрасті.

Відстань тепер не привід не займатися сексом один з одним, і мова зовсім не про банальне віртуальне самозадоволення відеозв'язку. Смарт-яйце підійде не лише дівчатам, а й хлопцям, адже стимуляція простати приносить не менше задоволення чоловікам, ніж ігри з жіночою точкою G. Але для чоловічої статі є й смарт-мастурбатори.

Весь сенс у таких смарт-іграшках у їхньому дистанційному керуванні через смартфон партнера та інтернет. Простіше кажучи, ваш партнер, немов своїми ж руками, пестить вас, керуючи процесом через телефон - ніжно торкаючись, погладжуючи або інтенсивно смикаючи клітор. Так само і жінка пестить свого коханого, перебуваючи хоч на іншому материку.

Інтерактивний мастурбатор

Це ще один гібрид секс іграшки та цифрових технологій. Декілька внутрішніх моторчиків і стимуляторів у поєднанні з особливою рельєфною поверхнею при підключенні девайса до екрану, на якому транслюється порно-ролик, створять повну ілюзію інтимного контакту з актрисою або актором. Додайте сюди окуляри віртуальної реальності і з головою пориньте в здійснену фантазію – сексу з ТОПовою порнозіркою.

Реалістичний фалоімітатор

Чи знаєте ви, що таке технологія RealSkin? У перекладі з англійської це "реальна шкіра", а отже, такий фалоімітатор повністю ідентичний на дотик реальному члену за рельєфом, текстурою, температурою та тактильними відчуттями. Деякі моделі ще й "вміють" еякулювати реалістичною на вигляд та консистенцію "спермою".

Рідкий вібратор

Це може здатися комусь протиріччям, але нічого суперечливого тут немає, адже йдеться не про класичний вібратор у вигляді фалоімітатора, а про спеціальний засіб на основі природних компонентів. Імбир, екстракт перцю, ментол та інші, схожі на свою дію, натуральні речовини викликають приємні відчуття посмикування, поколювання, розігріву або, навпаки, приємного холодка при нанесенні на клітор, статеві губи або головку пеніса.

Рідкий вібратор можна використовувати як доповнення до сексуальних ігор у парі під час прелюдії або самозадоволення наодинці. Розфарбуйте свій секс новими фарбами сексуального задоволення та наповніть свій інтим новими відчуттями.

Зараз ви читаєте новину «Чим може здивувати величезний онлайн секс-шоп, що відкрився в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути