Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 01:37

5 проблем у сексі, які партнери вигадують собі самі
5

Проблеми в сексі, які ми вигадуємо собі самі
Фото: m1bar.com
Для сексу важливі близкість і єднання партнерів
Не робіть в ліжку того, що не приносить вам задоволення
Не робіть секс предметом торгу
Частий секс заради примирення - не надто хороша ідея

Сьогодні чоловіки і жінки розуміють важливість сексуальної сфери життя і те, що без задоволення в ліжку щасливою пара не буде. При цьому важлива не тривалість статевого акту або кількість контактів на тиждень, а відчуття близькості і єднання закоханих.

Однак часто трапляється, що люди самі заважають собі відчувати радість від сексу. Всі обмеження існують лише в голові. Про це пише Ivona

1. У сексі важлива сталість. Для жінки в сексі важливо довіритися чоловікові. Тому їй набагато простіше розслабитися і отримати оргазм із постійним партнером, аніж із недавнім. У такому випадку вона не зациклюється на тому, чи достатньо пристрасно себе поводить, що він про неї подумає, як вона виглядає з того чи іншого ракурсу і чи не помітить партнер її зайві кілограми. Відчуття новизни надає інтимній близькості гостроти, але справжнього задоволення, часто змінюючи партнерів, ви не отримаєте. Адже лише постійному партнерові можна довірити найпотаємніші еротичні фантазії і зважитися на експерименти. Вивчаючи один одного і свою чуттєвість, ви зможете уникнути нудьги і рутини у стосунках.

Автор: Pinterest
  Для сексу важливі близкість і єднання партнерів
Для сексу важливі близкість і єднання партнерів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 речей, які варто зробити перед сексом, аби він був іще приємнішим

2. Будьте в моменті. Він палко вас бажає, а ви дивитеся в стелю і будуєте плани на завтра. Часом це відбувається у результаті розбіжності темпераментів і сексуальних потреб. У такій ситуації втрачають обидва. Ви не отримуєте задоволення, а чоловік думає, що недостатньо вам цікавий.

Аби отримати задоволення від інтимної близькості, потрібно зосередитися на тому, що відбувається тут і зараз, а не розсіювати свою увагу на відволікаючі фактори. Будьте в моменті: відчувайте дотики, звуки, запахи, не відволікайтеся на сторонні думки. Ви в цю мить для нього найбажаніша жінка, а решта зачекає.

Автор: yaostrov
  Не робіть в ліжку того, що не приносить вам задоволення
Не робіть в ліжку того, що не приносить вам задоволення

3. Не соромтеся розмовляти на особисті теми. Ваш чоловік, так само як і ви, зацікавлений у тому, щоб процес приносив обопільне задоволення. Але він не телепат і читати думки не вміє. М'яко направляйте його під час близькості, кажіть, що вам подобається і не терпіть, якщо щось викликає дискомфорт. Тільки так можна створити формулу ідеальної інтимної близькості саме для вашої пари. Особливо це стосується тих, хто тільки починає свої стосунки.

4. Не робіть секс предметом торгу. Іноді жінки перетворюють секс на предмет торгу і маніпуляцій. Наприклад, чоловік не виконав якесь ваше прохання, а у вас увечері "заболіла голова". Начебто ви прямо не пов'язуєте ці дві події між собою, але всім зрозуміло, чому так відбувається. Не надто вдала думка - частий секс заради примирення. Якщо існує конфлікт, потрібно розмовляти і шукати компроміс, а не лягати в ліжко - інакше секс вийде з присмаком образи. Близькість після сварки, дійсно, буває дуже пристрасною, але якщо така ситуація є постійно, може з'явитися відраза до партнера.

Автор: Paperhi.com
  Частий секс заради примирення - не надто хороша ідея
Частий секс заради примирення - не надто хороша ідея

Всі свої проблеми варто залишати за порогом спальні. Секс не має бути валютою, предметом торгу або способом налагодити стосунки, і відбуватися він повинен лише за однієї причини - вам обом цього хочеться.

5. Не робіть в ліжку того, що не приносить вам задоволення. Чоловік хоче в ліжку те, із чим ви категорично не згодні, наприклад, анального сексу. Побоюючись, що не задовольняєте його повністю, що ви недостатньо сучасні і розкуті, і він почне шукати це на стороні, ви починаєте думати, погодитися чи ні. Адже сексологи говорять про те, що "в сексі допустимо все, якщо це відбувається за обопільною згодою і не шкодить здоров'ю".

Автор: theodysseyonline.com
  Не робіть секс предметом торгу
Не робіть секс предметом торгу

Не варто переступати через себе і змушувати робити себе те, чого не хочеться. Секс має бути в радість і в задоволення. У кожного своє розуміння рамок і кордонів у інтимі, і ваш партнер повинен ставитися до цього з повагою.

Останнім часом секс утрьох перестав бути чимось недосяжним і, на думку багатьох, не є аморальним. Нині інтимні стосунки часто відхиляються від звичайних моногамних. У журналі Archives of Sexual Behavior опублікували пікантне дослідження.

Зараз ви читаєте новину «5 проблем у сексі, які партнери вигадують собі самі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути