четвер, 15 лютого 2018 14:21

Випустять чат-бот, який відповідатиме у месенджерах

Компанія Google випустить чат-бота, який відповідатиме на повідомлення у месенджерах.

Систему назвали Reply. Зараз вона доступна на Android. Згодом запрацює на Hangouts, Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Android Messages, Skype, Twitter і Slack. Про це пише espreso.tv.

Система Reply пропонуватиме кілька варіантів відповідей, щоб власник ґаджета не відволікався на набір повідомлення під час роботи чи за кермом авто.

До прикладу, на повідомлення "Привіт, як справи?" чат-бот автоматично пропонуватиме варіанти відповідей: "Добре", "Дякую", "Ти як?" тощо. На повідомлення: "Ти вже в ресторані?" бот запропонує: "Скоро буду", "Так, я тут", "Вже давно" тощо.

Автор: espreso.tv
 

Розробники також планують створити режим "Не турбувати". Він вмикатиметься автоматично. Коли користувач керує автомобілем, бот сам повідомить співрозмовникові про це. Завдяки геолокації він зможе розрахувати час у дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook запустить власних чат-ботів

Бот має функцію "розумні відповіді". Додаток, орієнтуючись на геолокацію та вид транспорту, з точністю до хвилини пропонуватиме відповіді на питання "Коли ти приїдеш додому?"

Коли програма вийде, розробники поки не повідомляють. Зараз Reply тестують.

Для Facebook розробили новий бот. Він допоможе швидко та недорого оформити заявку на розлучення.Чат-бот у Facebook створили юристи компанії "Юскутум". Його назвали SudoBot. Він може заповнити та відправити до суду заяву на розлучення, оплатити послугу та запросити на засідання.

Зараз ви читаєте новину «Випустять чат-бот, який відповідатиме у месенджерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути