вівторок, 14 січня 2020 12:28

Українці створили додаток, що заміняє обличчя GIF-анімацією

Українці створили додаток, що заміняє обличчя GIF-анімацією
Український додаток Doublicat заміняє обличчя завдяки штучному інтелекту Фото: Product Hunt

Українська компанія RefaceAI запустила новий додаток Doublicat, що використовує технологію deepfake для заміни облич на зображенні.

Для запуску програми необхідно завантажити у додаток своє cелфі і вибрати анімацію. Наразі він доступний на Android і iOS, повідомляє doublicat.com.

Користувачі можуть створювати колекції персоналізованих мемів, публікувати deepfake-сторіз і розкручувати свої блоги і соцмережі завдяки створеному контенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft припинила техпідтримку Windows 7

"Ми використовуємо гифки в нашій щоденній комунікації - вони дозволяють нам виражати емоції і креативність. Саме ця ідея лежить в основі Doublicat. Ми віримо, що за персоналізацією контенту майбутнє і наша технологія - важлива його частина", - розповів представник розробника Іван Алцибєєв.

Додаток повністю заснований на штучному інтелекті. В його основі лежить метод машинного навчання - GAN. ВІн допомагає робити гіфки максимально реалістичними.

"Функціонал deepfake більш персоналізований і інтерактивний, ніж маски Snapchat і Instagram. Ми хочемо втілити те, що раніше здавалося неможливим - дозволити кожному стати героєм улюбленої відеоігри або персонажем з серіалу Netflix", - каже співзасновник компанії Роман Могильний.

RefaceAI заснували Роман Могильний, Олесь Петрів і Ярослав Бойко в 2011 році. Спочатку команда удосконалювала навички машинного навчання, починаючи з аналізу тональності і роботи з текстовою семантикою, закінчуючи візуальним контентом.

Зараз ви читаєте новину «Українці створили додаток, що заміняє обличчя GIF-анімацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути