Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2019 12:33

Топ-менеджер Perenio розповів про пропозицію компанії для забудовників

Топ-менеджер Perenio розповів про пропозицію компанії для забудовників
Директор з розвитку бізнесу компанії Perenio IoT в Східній Європі Андрій Канаєв: "Smart системи управління будівлею - стандарт майбутнього"

У центрах розробки чеської технологічної компанії Perenio IoT займаються створенням вдосконаленої платформи і ПО для збору і зберігання даних, які бізнес-клієнти зможуть використовувати в комерційних цілях. Команда розробників Perenio IoT працює над створенням веб-інтерфейсу, в якому забудовники або керуючі компанії зможуть оперативно аналізувати дані, створювати сценарії роботи, надавати мешканцям інформацію, а також публікувати новини, робити опитування і обговорення за допомогою мобільного додатку.

Про це заявив директор із розвитку бізнесу компанії Perenio IoT у Східній Європі Андрій Канаєв у своєму інтерв'ю.

Також в Perenio планують реліз нової лінійки пристроїв, до якої входять "розумні" лічильники витрат води, електроенергії, тепла, а також датчики освітлення, обліку паркомісць, зовнішні камери відеоспостереження, "розумні" розетки і вимикачі.

"Незабаром ми будемо готові запропонувати централізовану систему керування опаленням, освітленням, водопостачанням і контролю витрат, утилізації відходів та можливих загроз, щоб цілі будинки працювали як злагоджений механізм для забезпечення комфорту їхніх мешканців. Завдяки оновленню платформи, наші клієнти (як керуючі компанії, так і власники квартир) у кілька кліків отримають доступну статистику і дані про споживання ресурсів, інформацію про спрацювання пристроїв, історію платежів і рахунків, зручну систему оплати за послуги. Що стосується нових рішень, то вони будуть працювати на основі бездротового стандарту NB-Fi з наднизьким енергоспоживанням кінцевих приладів на далеких відстанях і можливістю масштабування", - поділився Андрій Канаєв.

Нагадаємо, Perenio IoT - молода компанія з головним офісом в Чехії, входить до складу міжнародного холдингу ASBIS. Один з центрів розробки компанії знаходиться в Україні. Perenio IoT розробляє комплексну систему керування будівлями, що вирішує задачі безпеки житла, контролю доступу, пожежної безпеки, контролю протікань, економії та обліку витрат енергоресурсів. Перше покоління продуктів для моніторингу та безпеки компанія представила у 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «Топ-менеджер Perenio розповів про пропозицію компанії для забудовників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути