середа, 13 грудня 2017 07:26

Топ-5 українських дітей, які заробляють мільйони на Youtube

Топ-5 українських дітей, які заробляють мільйони на Youtube
Діти заробляють на відеооглядах Фото: відкриті пошукові мережі

Огляд дитячих іграшок, кіндер-сюрпризів та інших товарів для дітей приносить маленькому 6-річному одеситу Максиму десятки тисяч доларів заробітку в місяць. Він не єдина дитина в Україні, віком до 6-7 років, яка заробляє гроші на відеооглядах.

Пропонуємо Топ-5 найуспішніших дітей-блогерів

Kids Roma Show і Kids Diana Show

Батьки створили своїм дітям – Ромі і Діані канали на Youtube в 2015 році. Сьогодні на Діану підписалися майже 4 млн користувачів, а на канал її брата – 3,6 млн.

Дохід обох сторінок за 2,5 роки склав майже $ 1,5 млн. Щомісяця сім'я Діани і Роми заробляє на відео з ними – по $ 50 тис, пише Styler

Мister Max

Маленький одесит Максим робить огляди різних дитячих іграшок, кіндер-сюрпризів, товарів для дітей. Окремо його батьки знімають прогулянки дитини у розважальних і торгових центрах, магазинах і атракціонах. На Youtube-каналі хлопця – понад 5 млн підписників. Його відеоролики зібрали за весь час більше 5 млрд переглядів.

Відеоролики Максима приносять немалий дохід його сім'ї, пише Styler. Експерти підрахували: щодня хлопець заробляє на своїх відео близько $ 500. Тобто, за місяць Максим отримує щонайменше $ 15 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали відеоблогерів-мільйонерів

Miss Katy

4-річна Катя - молодша сестра містера Макса. Батьки також знімають, як дочка відпочиває, грається і роздивляється нові іграшки. Наприклад, відео, де Катя готує гамбургери з пластиліну, набрало майже 35 млн. переглядів. На канал одеситки підписалися 5 млрд людей. Дохід дівчинки такий самий, як у брата.

Nikol CrazyFamily

Цей канал веде дівчина Ніколь Роговцева. Родина Ніколь – з Донецька. Зараз живуть у Лос-Анджелесі.

На каналі Nikol CrazyFamily вона разом із батьками і сестрою Алісою оглядає найсучасніші дитячі іграшки, показує свої подорожі та те, як відпочиває з рідними.

На канал підписано 2,5 млн користувачів. Щомісяця дівчинка заробляє $ 20 тис.

Шестирічний Раян заробляє $11 млн на рік, оглядаючи іграшки на відеоканалі YouTube. Батьки хлопця створили йому канал Ryan ToysReview у березні 2015 року. На той час Раяну було 4 роки. Він любив дивитися відеоогляди, і одного разу запитав батьків, чи може він робити те ж саме на YouTube. Перше відео з його оглядом опублікували в липні того ж року. Раян оглядав велетенське яйце-сюрприз, всередині якого було більше 100 іграшок із серії мультфільмів "Тачки" від студії Pixar. На сьогоднішній день воно зібрало більше 800 млн переглядів.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 українських дітей, які заробляють мільйони на Youtube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути