пʼятниця, 14 квітня 2017 17:54

Технічні характеристики і нові можливості Galaxy S8

Технічні характеристики і нові можливості Galaxy S8
Офіційна презентація Samsung Galaxy S8 відбулась 29 березня.

Шанувальники компанії Samsung дуже активно і свідомо "готувалися" до презентації нового Galaxy S8. Попередні відеоогляди гаджета у мережі набирали багато лайків та били усі рекорди за кількістю переглядів, а більша кількість основних технічних характеристик нового самсунга була відома задовго до офіційної презентації.

Якщо вірити статистиці, то Galaxy S8 очолив список найбільш очікуваних смартфонів цього року, залишивши позаду інші відомі компанії.

На презентації S8, яка відбулася 29 березня, топ-менеджер компанії нарешті розкрив всі секрети і особливості функціоналу, а також продемонстрував всі переваги нового дизайну.

Перше, на що варто звернути увагу - екран! Великий 5.8-дюймовий екран займає практично всю передню панель за винятком невеличкої рамки. Galaxy S8 Plus, про який теж багато говорили на презентації, оснащений 6.2-дюймовим дисплеєм, та й сам по собі гаджет виглядає більш масивним, ніж його "молодша" версія.

Які чохли можна буде вибрати на сайті Арморед?

За рахунок округлених країв виникає ілюзія того, що іконки розміщуються за екраном. Звикати до нового дизайну доведеться не тільки користувачам, але і розробникам модельного ряду захисних аксесуарів. Поки складно сказати, яким буде чохол для Galaxy S8, і чи буде він частково захищати бічні грані, які тепер є частиною сенсорного дисплея. На сайті Арморед можна буде вибрати відповідні аксесуари для Galaxy S8 і Galaxy S8 +: силіконові чохли, моноподи, селфі-палки, бампери та зовнішні акумулятори, які зроблять процес експлуатації більш комфортним і безпечним.

Galaxy S8 працює на базі процесора Exynos 8895. Процесор успішно пройшов всі попередні етапи тестування, пристрій працює без пригальмовувань і збоїв навіть за умови максимальної завантаженості відритими додатками і програмами.

Головні переваги моделі

Хороша 12-мегапіксельна камера, акумулятор із середньою потужністю 3 000 мАг (3 500 мАг в Galaxy S8 +), чутливий сканер відбитків пальців і захист від вологи по найвищому стандарту - основні технічні характеристики, які давно були розміщені в мережі, але офіційно були озвучені тільки 29 березня.

Очікується, що вартість Galaxy S8 і S8 + складе 789-890 $

Зараз ви читаєте новину «Технічні характеристики і нові можливості Galaxy S8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути