Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2014 18:08

Невдовзі вийде козацький шутер BattleCry
8

Компанія Bethesda Softworks презентувала динамічний багатокористувацький шутер BattleCry від BattleCry Studios. Автори, серед яких варто згадати блискучого директора Half life 2 Віктора Антонова, обігрують сюжет боротьби імперської морської піхоти та козаків. Особливістю ігрового всесвіту є відсутність вогнепальної зброї. Начебто у альтернативній Першій світовій війні підписали "Порохову конвенцію", яка забороняє використання пороху.

"Після підписання Порохової конвенції королівські морські піхотинці були обрані представниками Британії в боях на полігонах. Ослаблена війною імперія побачила в цих битвах спосіб повернути собі колишній статус без великих витрат, яких зажадали б масштабні бойові дії. Нащадки знаменитих "червоних мундирів" Наполеонівських і Кримської воєн, ці загартовані в боях коммандос адаптували традиції XVIII століття до сучасних потреб."

"Подібно до лицарів середньовічної Європи, наполегливі і безстрашні козаки перетворили села і сторожові пости в особливі військові поселення. Порохова конвенція дала козакам велику військову перевагу перед ворогами та колишніми господарями. Вони підняли бунт проти польського короля і російського царя і добилися повної незалежності. Створивши козацьку державу, вони вирішили боротися на полігонах з королівськими морськими піхотинцями за владу над Босфором і Чорним морем."

Гра буде повністю безкоштовною. Геймери зможуть повністю віддатися кривавим рукопашним боям у мультиплеєрах на 32 людини. Бета-версія BattleCry з'явиться у 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «Невдовзі вийде козацький шутер BattleCry». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути