понеділок, 16 квітня 2018 14:56

Hyperloop розпочала будівництво підземного транспортного тунелю

Американська компанія Hyperloop Transportation Technologies почала будівництво першої установки для вантажних і пасажирських перевезень.

Першу лінію плануюють запустити до кінця нинішнього року. Її протяжність 320 м, пише dom.ria.

Автор: delo.ua
 

"Труби цієї лінії будуть триматися на опорах на висоті 5,8 м над землею. Їхній внутрішній діаметр — 4 м. Отже, система оптимізована для транспортування пасажирських капсул та вантажних контейнерів", - повідомляють у компанії.

Автор: delo.ua
 

Влітку нинішнього року інженери почнуть збирати та інтегрувати у систему першу пасажирську капсулу. Її виготовить іспанська компанія Carbures. У капсулі зможуть поміститися від 28 до 40 пасажирів. Вона розвиватиме швидкість до 1 223 км/год.

Після тестів цієї ділянки протягом 2019-го створюватимуть ділянку завдовжки 1 км. ЇЇ розмістять на пілонах на висоті 5,8 м.

Автор: delo.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли в Україні з'явиться Hyperloop

Першу тестову ділянку використовуватимуть для аеродинамічних, повітряних та інших рутинних випробувань. Це обумовлено її невеликою довжиною. Друга ділянка дозволить продемонструвати можливості системи. Фахівці планують встановити рекорд швидкості для транспортної системи Hyperloop.

Тестування тунелю для швидкісного транспорту Hyperloop хоче провести компанія Tesla. Капсула всередині вакуумного тунелю Hyperloop має досягти половини від швидкості звуку. Це приблизно 500 км/год. 1,2 км повинна скласти довжина гальмівного шляху.

Зараз ви читаєте новину «Hyperloop розпочала будівництво підземного транспортного тунелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути