Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2018 02:10

Facebook посилить для РФ правила розміщення реклами

Facebook посилить для РФ правила розміщення реклами
Facebook змінює правила розміщення реклами. Фото: Газета.ру

Facebook введе додаткові тести для покупців реклами, з-за побоювань, що Росія з допомогою фейкових і оплачених новин буде втручатися в процес виборів в конгрес США в 2018 році.

Користувачам, які захочуть розмістити рекламний пост з іменами кандидатів виборів в конгрес США, потрібно пройти додатковий тест — ввести з зображення автоматично генерований пароль, щоб продовжити покупку реклами., повідомляє Associated Press.

Представники Facebook вважають, що таким чином вони зможуть убезпечити соціальну мережу від ботів, які публікують рекламні пости. Додаткову перевірку введуть під час проміжних виборів, у листопаді 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook вдвічі збільшить кількість фахівців з безпеки

Представники компанії повідомляли, що в Facebook і Instagram виявили близько 3 тис. рекламних постів, які пов'язані з Росією. Всі вони були опубліковані незадовго до і після президентських виборів 2016 року в США.

Джим Керрі, відомий американський актор, заявив, що продав свої акції Facebook. Вирішив видалити свою сторінку у цій соціальній мережі. Він повідомив, що причиною стало російське втручання у вибори президента Сполучених Штатів Америки в 2016 році.

Зараз ви читаєте новину «Facebook посилить для РФ правила розміщення реклами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути