Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2018 16:02

Два в одному - українці створили унікальний пристрій

Два в одному - українці створили унікальний пристрій
Українці створили комбінований пристрій для зберігання продуктів. Фото: Укрінформ

Українці створили комбінований пристрій для зберігання продуктів. Вони поєднали функції мікрохвильової печі і холодильника.

"Існує проблема з офісними мікрохвильовками. Вони занадто брудні. Тому мені прийшла ідея розробити пристрій, який дозволить нагрівати їжу в будь-який час і місці. При повній зарядці пристрій працює протягом 5 днів. Пристрій зберігає продукти при температурі кухонного холодильника, розігріти може до 35 градусів", - каже винахідник Максим Наконечний.

Через півроку пристрій випробовуватимуть в офісах. Поки розробники хочуть оснастити його двома системами управління: кнопками на панелі і дистанційною - через мобільний додаток.

"Працюватиме за принципом індукційної печі. Розробка пристрою ще не закінчена. Працюємо над модулем холодильника", - каже розробник Юліан Ткач.

Українці створили автобус-позашляховик. Він має назву Torsus Praetorian, створенням займалася компанія Pulsar Expo. В даний час зібрано вісім машин, ще 17 знаходяться в процесі складання. Новим автобусом вже зацікавились в Австралії, США, Канаді, Новій Зеландії, Грузії та Бангладеш.

Зараз ви читаєте новину «Два в одному - українці створили унікальний пристрій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути