четвер, 13 вересня 2018 18:05

Цифрові технології в телебаченні

  Компанія Sat-Master представляє якісне обладнання для цифрового та супутникового ТБ
Компанія Sat-Master представляє якісне обладнання для цифрового та супутникового ТБ

Незважаючи на те, що деякі моделі аналогових телевізорів все ще використовуються не тільки в Україні, але і по всьому світі, в цілому вже давно зрозуміло, що настала епоха цифрового телебачення. Це питання виявилося настільки значним, що в багатьох країнах його навіть піддали законодавчому регулюванню. Застосовується цілий комплекс заходів для того, щоб перехід на цифрові стандарти мовлення відбувся в найкоротші терміни.

Перехід на систему цифрового телебачення обумовлений безліччю найрізноманітніших причин. В першу чергу, це якісна різниця в стійкості передачі. На відміну від аналогового сигналу, цифровий практично не втрачається, і це дозволяє відтворювати зображення без найменшого зниження якості. Крім того, завдяки іншому принципу передачі, з легкістю забезпечується збільшення кількості можливих каналів приблизно в чотири рази.

Важливою стороною питання є і сучасне прагнення телебачення до забезпечення передач особливої ​​чіткості. Аналогові стандарти в цьому відношенні були абсолютно незадовільними. Багато в чому поліпшити параметри зображення допомогли новітні інформаційні технології, що забезпечують стиснення сигналу, тим самим істотно знизивши і навантаження на канал.

Кілька років тому були організовані перші телетрансляції в цифровому форматі, і вже в цьому році в Україні тестовий режим був замінений на постійний. Примітною особливістю цифрового формату є універсальність його застосування. Сучасне цифрове телебачення, підключення якого здійснюється через спеціальний кабель, цілком здатне використовувати той же формат передачі даних, який поширюється і в ефірі.

Де придбати обладнання?

Компанія Sat-Master представляє якісне обладнання для цифрового та супутникового ТБ, домофони і системи відеоспостереження. На сайті компанії https://satmaster.kiev.ua/ надано широкий асортимент товарів від відомий виробників, які зарекомендували себе як надійні та якісні бренди. Скориставшись онлайн консультацією на сайті можна отримати необхідну інформацію про обладнання та його характеристики.

  Компанія Sat-Master представляє якісне обладнання для цифрового та супутникового ТБ
Компанія Sat-Master представляє якісне обладнання для цифрового та супутникового ТБ

Придбати обладнання на сайті можна витративши на це всього кілька хвилин, використовуючи зручний пошук по каталогу, докладні описи технічних характеристик техніки, консультації менеджерів ресурсу. Фахівці проконсультують вас в питаннях вибору обладнання і підберуть вам оптимальні за поєднанням ціни і якості пристрої. Завдяки магазину Sat-Master супутникове і цифрове ТБ обладнання купити стало значно простіше - адже компанія здійснює доставку по всій країні.

До того ж клієнтам компанії також надається послуга монтажу систем цифрового та супутникового ТБ, домофонів та систем відеоспостереження. Досвідчені фахівці виконають роботу в зазначені терміни швидко, акуратно і якісно. Купуючи техніку Satmaster, кожен може розраховувати на довгострокове гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Команда компанії Sat-Master прагне пропонувати актуальну і надійну техніку, надавати повний спектр послуг:

• монтаж, налаштування;
• доставка;
• обслуговування обладнання.

На сайті компанії ви знайдете останні новинки обладнання, доступні ціни та якісне обслуговування.

Ідіть в ногу з часом разом з Satmaster, щоб отримувати максимум від життя в XXI столітті, витрачаючи при цьому мінімум зусиль і коштів.

Зараз ви читаєте новину «Цифрові технології в телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути