пʼятниця, 23 червня 2017 10:35

5 сюрпризів від "Експериментаніума" на День молоді
5

До Дня молоді в столичному музеї популярної науки і техніки "Експериментаніум" підготували масу активностей. Інтелектуальні забави чекають не лише на дітлахів, а й на дорослих. Варто зазначити, що майже всі вони входять у вартість вхідного квитка. Що варто відвідати, будучи в музеї 25 червня:

1. Майстер-клас з програмування роботів від Robot School. Не важливо скільки вам років 7 чи 27, адже якщо мова заходить про роботів, то всі ми стаємо мов діти, яких не можливо відірвати від пульту управління. Під час майстер-класу від Robot School учасники дізнаються як працює "Бананове піаніно", самостійно запрограмують карусель або робота-автомобіль та заглянуть в майбутнє робототехніки.

Автор: experimentanium.com.ua
  Майстер-клас з програмування роботів
Майстер-клас з програмування роботів

2. Майстер-клас "Маленький стоматолог" від лікарів клініки "Медіса". Якщо ви або ж ваші діти досі боїтеся стоматологів, якщо ви страх як не любите чистити зубки, тоді вам час в "Експериментаніум" на майстер-клас. Дитячий лікар-стоматолог в ігровій формі розкаже, як правильно доглядати за ротовою порожниною, про те, як відбувається лікування зубів, які матеріали та інструменти використовує стоматолог. Кожен учасник зможе особисто виконати всі етапи роботи лікаря на спеціальних іграшках, поставити пломбу на моделі щелеп і відчути себе справжнім лікарем.

Автор: experimentanium.com.ua
  Майстер-клас «Маленький стоматолог»
Майстер-клас «Маленький стоматолог»

3. Молодіжний квест "Brainwood" (від 16 років) - це веселі завдання і загадки, які будуть заховані по всьому музею. Щоб їх розгадати, потрібно буде добре подумати.

Автор: experimentanium.com.ua
  Молодіжний квест «Brainwood»
Молодіжний квест «Brainwood»

4. Вікторина-розіграш подарунків "Get the Ticket Challenge" - цікаві, інколи навіть дуже прості, але з хитринкою запитання. Вони будуть ховатися біля експонатів по всьому музею. Ваше завдання знайти запитання і правильно відповісти на нього. На переможців чекають подарунки.

Автор: experimentanium.com.ua
  Вікторина-розіграш подарунків «Get the Ticket Challenge»
Вікторина-розіграш подарунків «Get the Ticket Challenge»

5. Круті науково-розважальні шоу від найкращих фізиків та хіміків музею "Експериментаніум". О 14:00 ви зможете відвідати шоу низьких температур "Кріо-лабораторія". Дізнатися що таке насправді миттєве замороження, спробувати кріо-їжу і побачити азотний вибух. О 15:00 розпочнеться "Тесла шоу". Тут ви дізнаєтеся де живе електроенергія, пропустите через себе 50 000 В і побачите, як танцює велетенська катушка Тесли. А о 16:00 у "Експериментаніумі" відбудеться акустичне шоу "Лабораторія звуку". Ви дізнаєтеся, як утворюється звук, побачите звукові хвилі та навчитеся власноруч робити музичні інструменти.

Автор: experimentanium.com.ua
  Науково-розважальні шоу від найкращих фізиків і хіміків музею
Науково-розважальні шоу від найкращих фізиків і хіміків музею

25 червня музей працює з 10:00 до 20:00, а майстер-класи триватимуть з 12:00 до 16:00.

Зараз ви читаєте новину «5 сюрпризів від "Експериментаніума" на День молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути