пʼятниця, 15 лютого 2019 13:36

5 найбільш очікуваних ексклюзивів на PlayStation 4 в 2019

Sony PlayStation 4 продається вже більше 5 років, всі ці роки залишаючись дуже популярною серед геймерів. Очікується, що в 2020 вийде наступник легенди - PS5. Але це не привід не купити PS4 в 2019, адже головне в ігровій платформі це ігри, а в цьому році на PS4 виходить 5 ексклюзивних ігор, заради яких варто купити консоль, так як на інших платформах в них пограти не вдасться: ні на ПК, ні на самій новій моделі Xbox.

The Last of Us: Part 2

Події гри відбуваються через 5 років після оригіналу. Тепер ви граєте нема за Джоела, а за Еллі. На конференції Sony був показаний перший трейлер, за яким можна судити про зміни в геймплеї. Нас чекає упор на стратегічну складову, більш пророблена стелс-механіка, а також покращений інтелект ворогів. Це зробить гру більш захоплюючою і напруженою. Точна дата виходу довгоочікуваного продовження пригодницького бойовика "Одні з нас" невідома, але очікується приблизно в 3 кварталі 2019 року.

Days Gone

Ще одна гра про зомбі-апокаліпсис в жанрі пригодницького шутера. Сюжет розгортається через два роки після глобальної пандемії, в результаті якої майже всі люди стали повними психами, або Фрікерами (оригінальна назва зомбі). Крім якісної сюжетної складової в грі нас чекає великий відкритий світ. Це єдиний ексклюзив, дата виходу якого точно відома - і станеться це вже зовсім скоро, 26 квітня.

Death Stranding

 

Новий проект Хідео Кодзіма, про який практично нічого не відомо. Ні жанр, ні геймплей. Ми знаємо, що в екшені взяли участь відомі актори, а режисером став сам Гільєрмо дель Торо. Вже один цей факт викликає бажання поглянути на творіння японського генія в світі відеоігор. Також гравцям буде запропоновано відкритий світ з великими локаціями. Вихід очікується в 2 кварталі 2019 року.

Ghost of Tsushima

Це не тільки важливий ексклюзив на PS4, але і взагалі одна з найбільш очікуваних ігор цього року. Події розгортаються в середині XIII століття, під час першого монгольського нашестя. Один з останніх самураїв на ім'я Джин відправляється зупиняти монгол від вторгнення на Японію. Гравцеві пропонується досліджувати величезний світ і по шляху прокачувати бойові здатності героя. За бажанням можна включити японську озвучку - відмінний привід підтягнути мову, поєднуючи корисне з приємним! Вихід очікується не раніше, ніж наприкінці 2019 року.

 

Dreams

 

Чому ми чекаємо пісочницю від маловідомої компанії Media Molecule? Тому що на презентації нам показали нереально красивий трейлер! Гра сподобається любителям творити - тут можна створювати власні рівні з неповторним стилем і унікальним геймплеєм. Плюс до всього очікується складна сюжетна складова. Можливо, ми дочекаємося релізу в 2019 році.

Зараз ви читаєте новину «5 найбільш очікуваних ексклюзивів на PlayStation 4 в 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути