Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2010 15:31

Зустріч з інопланетянами відбудеться через 300 років - астрономи

Зустріч з інопланетянами відбудеться через 300 років - астрономи

Відомий астрофізик Дункан Форган з Единбурзького університету винайшов програму, за допомогою якої стає можливим з'єднати всю нинішню інформацію про нині відомі планети, на цей момент їх 320, і обчислити співвідношення факторів для розумного життя на цих світах.

Ця програма включає в себе такі показники: вода, температура, наявність мінералів. Вона була екстрапольована на весь чумацький шлях.

Також до уваги бралися 3 гіпотези розвитку життя у планетарному обсязі. Перша гіпотеза стверджувала, що життя на 361 планеті утвориться завдяки праці, але еволюція проходить без негативних явищ. Друге твердження допускало просту появу життя, але труднощі з розвитком планети поширюється на 31500 планет. Третя гіпотеза припускала, що форми життя можуть переміщатися з планети на планету за допомогою астероїдів. Саме вона збільшила загальну кількість світів, що мають життя, до 38000 планет.

Дункан Форган вважає що перший і далеко не останній контакт з інопланетними створіннями відбудеться через 300-400 років.

Зважаючи на це, значно виріс інтерес до ділянок Місяця. Люди почали купувати ділянки на Місяці і на сьогоднішній день проданих ділянок нараховується понад два мільйони. Шматок місячної поверхні в 1 акр коштує 38 євро, проте з початку 2007 року ціна "злетіла" на 40%.

Раніше повідомлялося, що планета-двійник землі почала слати дивні сигнали з космосу.

За матеріалами Newsland, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Зустріч з інопланетянами відбудеться через 300 років - астрономи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути