пʼятниця, 13 серпня 2010 18:00

Мобільники провокують рак мозку

Мобільники провокують рак мозку

Мобільні телефони змінюють систему води в організмі вона починає швидко виводитися з організму і це призводить до раку мозку чи до проблем зі статевою системою.

Про це Gazeta.ua розповів директор інституту екології людини Михайло Курик.

За словами вченого електромагнітне поле високої частоти від станцій обслуговування мобільних телефонів можуть погано вплинути на воду в організмі.

"Від народження ми налаштовані на надходження до організму певної кількості води і тому ми погано почуваємося, коли вода залишає наш організм. А через випромінювання мобільних станцій ця вода працює швидше і виводиться з організму. Від цього найбільше страждають статеві органи та мозок. Може навіть розвинутися рак мозку", - налякав він.

Дослідник каже, що ще 15 років тому такого інтенсивного випромінювання не було.

"Зараз через велику кількість мобільних телефонів та станцій їхнього обслуговування в нас над великими містами з"являється електричний смог. Це погано впливає на здоров"я людини та призводить до посилення хронічних хвороб", - зазначив Курик.

Найбільш небезпечно це для людей зі слабким імунітетом та хворими органами.

"Вони першими реагують на такі коливання й починають погано працювати, якщо вода буде виходити з них через електромагнітне випромінювання", - відзначив він.

Тому вчений радить не встановлювати на дахах житлових будинків станції обслуговування мобільних телефонів, бо вони посилюють сигнал від мобільного й можуть призвести до небезпечних хвороб, пов"язаних з водою в організмі.

Нагадаємо, раніше вчені встановили, що мобільні телефони можуть спричинити алергію

Зараз ви читаєте новину «Мобільники провокують рак мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути