Ексклюзиви
субота, 08 травня 2021 23:27

Жінка з найбільшим ротом у світі за один раз з'їла порцію картоплі фрі. Відео

Жінка з найбільшим ротом у світі за один раз з'їла порцію картоплі фрі. Відео

Мешканка американського міста Стамфорд Саманта Рамсделл за один раз з'їла велику порцію картоплі фрі з McDonald's. 30-річна жінка зробила це на прохання одного з підписників у TikTok.

Справа в тому, що американка прославилась у соцмережі завдяки своєму великому роту. За її словами, розмір її ротової порожнини, коли вона широко відкривається, становить понад 10 сантиметрів.

Ролики Саманти моментально стають вірусними, адже вона може помістити у свій надзвичайний рот цілий гамбургер або бутерброд. Відео набирають мільйони переглядів та репостяться на всіх платформах у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Взяла найнижчу ноту в історії - жінка встановила світовий рекорд

У новому ролику Саманта набиває рот великою картоплею фрі з McDonald's. Одну за одною вона кладе картоплю в рот. За лічені секунди всі вони ідеально там вмістилися, після чого вона заштовхала та прожувала це.

"О, чорт забирай. Чи можу я з'їсти цю велику картоплю фрі за один укус? Ми збираємося з'ясувати", – пожартувала Саманта.

У Катарі 4-річна дівчинка з Індії Ешал Марва Фірос Хан встановила світовий рекорд, швидше за всіх назвавши всі хімічні елементи з таблиці Менделєєва.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з найбільшим ротом у світі за один раз з'їла порцію картоплі фрі. Відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути