вівторок, 15 квітня 2008 11:17

Здорові зуби не повинні бути білими

Здорові зуби не повинні бути білими

Під впливом засобів масової інформації у нас навіть сумніву не викличе твердження, що здорові зуби неодмінно повинні бути білосніжними. Насправді, як затверджують німецькі стоматологи, колір зубів, також як і колір очей або волосся - це індивідуальна особливість кожної людини.

Більш того, чисто білих зубів в природі просто не існує. Їх природний колір - від жовтуватого до сіро-блакитного. Тому мода на ідеально білосніжні зуби - з того ж ряду, що і популярність блондинок, хай і з фарбованим волоссям.

Втім, міф про те, що здорові зуби - це білі зуби, сидить в нас дуже глибоко. І навряд чи когось переконає затвердження лікарів, що жовтувата емаль значно міцніше білої.

Проте перш ніж зайнятися вибілюванням потемнівших від куріння або кави, а також просто жовтих від природи зубів, пам"ятаєте, що подібна операція дуже шкідлива для емалі, повідомляє ukrindustrial.com.

Зараз ви читаєте новину «Здорові зуби не повинні бути білими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути