Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 07:35

Виявлена причина появи "мішків" під очима

Виявлена причина появи "мішків" під очима

Американські вчені виявили дійсну причину появи з віком "мішків" під очима. Нею виявилося розростання жирової тканини в очній ямці.

Досі пластичні хірурги вважали, що "мішки" утворюються в результаті провисання очноямкової перегородки, що утримує жирову тканину в очній ямці, з утворенням грижі під нижньою повікою. Тому існуючі методики "підтяжки" повік - засновані на зміцненні цієї перегородки.

Вчені з Університету Каліфорнії в Лос-Анджелесі досліджували за допомогою магнітно-резонансної томографії внутрішньоочноямкову жирову тканину 40 людей у віці від 12 до 80 років. З"ясувалося, що з віком збільшується її загальна кількість, і надмірний жир "видавлюється" під нижню повіку незалежно від щільності очноямкової перегородки. Відповідно до отриманих результатів, керівник роботи Шон Дарсі (SeanDarcy) рекомендує пластичним хірургам приділяти належну увагу частковому посіченню внутрішньоочноямкової жирової тканини, не обмежуючись лише зміцненням очноямкової перегородки.

Минулого року в США було проведено близько 241 000 "підтяжок", що робить цю операцію однієї з найпопулярніших в пластичній хірургії, повідомляє Медицинский портал

Зараз ви читаєте новину «Виявлена причина появи "мішків" під очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути