Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2020 15:18

Від Бората до Паттінсона: підбірка найактуальніших костюмів до Гелловіну
5

Реалії 2020-го настільки шокуючі, що ніякі вигадані монстри вже не лякають. Однак для святкування Гелловіну можна перевтілитися в персонажів, які на 100% відповідають абсурдності поточного року.

Топ-5 найактуальніших костюмів до свята пропонує yabl.ua.

Борат. Фільм про казахстанського журналіста наробив багато галасу по всьому світу. А зовсім нещодавно вийшов сиквел, де Борат Сагдиєв знову відправляється в Америку, аби видати заміж дочку. Його впізнають на вулицях, тож він змушений маскуватися. В одній зі сцен чоловік надягає маску Дональда Трампа. Борат дивним чином намагається боротися з коронавірусом, а тому над костюмом довго думати не доведеться.

Ганнібал Лектер. Якщо мова вже зайшла про маски, то було б несправедливо не згадати маніяка, якого обожнюють усі кіномани. Ентоні Гопкінс зробив персонажа культовим, а Мадс Міккельсен додав йому шарму та популярності. Маску Лектера легко замовити в інтернеті чи в магазинах сувенірів.

Борат
Фото: yabl.ua
Роберт Паттінсон
Сестра Ретчед
Енн Гетевей у стрічці "Відьми"

Сестра Ретчед. У продовження "карантинної" теми, доречним стане костюм злої медсестри. Але не простої, а стильної, як Сара Полсон у серіалі "Ретчед". Шоу стало своєрідним приквелом драми "Пролітаючи над гніздом зозулі" і розповідає історію Мілдред Ретчед, яка 1947 року приїжджає до госпіталю в Північній Каліфорнії.

Світлина Роберта Паттінсона у спортивному одязі - це ідея для ідеального костюму на Гелловін. Ще 2017-го актор знявся в малобюджетному кримінальному трилері "Гарні часи" братів Сефді, де зіграв грабіжника банку. Режисер опублікував фото Паттінсона, який стоїть на кухні в спортивному костюмі та камуфляжних штанах. Майже 3 роки світлину ніхто не згадував, але в серпні 2020 року вона знову з'явилася у Twitter. І почалося.

Енн Гетевей із фільму "Відьми". Трейлер нової стрічки з Гетевей не подивилися тільки ліниві - 4,5 млн переглядів за 3 тижні. Акторка грає моторошну, красиву і злу верховну відьму. Такий неочікуваний образ точно стане в нагоді роковим кралям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гелловін українці побачать унікальний Місяць

Американський художник Стівен Новак прикрасив своє подвір'я до Гелловіну реалістичними "трупами". До його дому вже кілька разів навіть викликали поліцію. Чоловік створив декорації, що імітують жорстоке вбивство одразу декількох людей.

Зараз ви читаєте новину «Від Бората до Паттінсона: підбірка найактуальніших костюмів до Гелловіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути