субота, 24 травня 2008 13:46

Вчені знайшли причину серцевих захворювань

Вчені знайшли причину серцевих захворювань
Цинізм шкодить здоров"ю, застерігають вчені з Мічигану (США). Циніки більше за інших ризикують виникненням захворювань серцево-судинної системи.

Було проведене дослідження серед 6814 осіб, що показало, як цинічні прояви взаємозалежні з рядом несприятливих явищ, що призводять, у свою чергу, до серцевих захворювань. Постійний стрес і депресивний стан також є факторами ризику. Крім цього, за даними архівів внутрішньої медицини, циніки, здебільшого, не дотримуються здорового способу життя, що провокує розвиток різних захворювань.

Дослідження проводилося досить скрупульозно: опитуваних просили заповнити анкету, що оцінює ступінь депресивності людини або наявність у неї хронічного стресу. У ході наступного контрольного візиту рівень цинічної недовіри визначали вдруге.

Зрештою, було з"ясовано, що люди з високим вмістом певних речовин відрізнялися підвищеним рівнем цинізму. Занадто високий рівень інтрелейкіна-6 свідчив про наявність депресії у людини, а збільшений вміст інтрелейкіна-6 і СРБ про хронічну напругу, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Вчені знайшли причину серцевих захворювань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути