Ексклюзиви
середа, 29 грудня 2010 09:15

Утримання від сексу до шлюбу корисно для статевого життя

Утримання від сексу до шлюбу корисно для статевого життя

Пари, які утримуються від сексу до шлюбу, мають надалі на 22% більш міцні стосунки та більш насичене статеве життя, з'ясували американські психологи. Вони також відзначають на 20% більшу задоволеність стосунками в парах, котрі утримуються від статевого життя. Ці пари на 12% краще взаємодіяли і на 15% підвищували сексуальну якість свого життя, пише The Telegraph.

Отже, співробітники Школи сімейного життя при Університеті Брігама Янга в Юті опитали більше 2000 подружніх пар і прийшли до наступних висновків.

Коментує автор дослідження професор Ден Басбі: "Існують інші стосунки крім сексуальних. А той факт, що пари, які утримувалися, надалі мали більш насичене статеве життя, на мій погляд, залежить від даного чинника: за час утримання вони навчилися розмовляти один з одним і вирішувати проблеми, що виникали".

Незважаючи на те, що установка на стриманість до шлюбу найчастіше пов'язана з релігійними ідеями, що розділяються партнерами, за словами вчених, віра тут ні до чого. Саме по собі очікування сприяє встановленню кращого процесу комунікації. А сексуальні стосунки - є не що інше, як спілкування між людьми.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Утримання від сексу до шлюбу корисно для статевого життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути