Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 13:39

Учені з"ясували причину чоловічих сексуальних розладів

Учені з"ясували причину чоловічих сексуальних розладів

Експерти Американської академії сімейних терапевтів стверджують, що причини чоловічих сексуальних розладів лежать у сфері емоцій.

Прийнято вважати, що чоловіча еректильна дисфункція найчастіше викликається фізичними чинниками, такими як високий кров"яний тиск, діабет і пошкодження статевих органів.

Проте виявилось, що чималу частку вносять і емоційні чинники. Чоловічу неспроможність в ліжку можуть викликати такі емоційні чинники, як відчуття пригніченості, відчуття тривоги і нервозності, стрес, викликаний роботою, сімейними або фінансовими проблемами. Невирішені питання між чоловіком і його сексуальним партнером, відчуття незручності і соромливості, страх реакції партнера, страх перед відмовою - все це може стати джерелом невдач на "інтимному фронті".

Тим часом, для чоловіка провал в ліжку - одна з найбільш важких ситуацій. І, на жаль, чоловіки іноді самі заганяють себе в безвихідь, здійснюючи неприпустимі промахи.

Сексології університету Чикаго вивчили найпоширеніші помилки чоловіків. Першу позицію займає прояв чоловічого его, що призводить до негайного засипання після статевого акту. На другій позиції знаходиться вивчення точки G, яка є напівправдою, а напівбрехнею. Це вивчення жіночих інтимних місць не доставляє жінці особливої насолоди, швидше навпаки - викликає у неї негативну реакцію.

До небажаних чоловічих властивостей відноситься і надмірна обов"язковість чоловіка в робочих питаннях, яка сама по собі хороша, але не під час постільної сцени. Адже такий чоловік відволікається від неї на вирішення ділових питань, ледве зачувши дзвінок телефону. Чоловікам, що люблять під час сексу випліскувати назовні свої емоції через крики пристрасті, ходити в туалет, прицмокувати як груднічок, робити все поспішно і абияк - слід відмовитися від подібних звичок.

Ось і підмога для вдалого сексу, але - на жаль, не завжди. Відомо, що до 30 - 33 років чоловіка вже переживають пік сексуальної активності. Після 37 - 40 наступає її природний спад. Учені переконані, що одна з основних причин пригніченого стану чоловіка - зниження рівня тестостерону в крові. Цей головний чоловічий гормон впливає чи не на всі процеси, які відбуваються в організмі представників сильної половини людства.

З віком потрібно перевіряти рівень гормонів в крові. Буває достатньо невеликої "дозаправки" тестостерона, і чоловічі успіхи йдуть вгору, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Учені з"ясували причину чоловічих сексуальних розладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути