середа, 14 травня 2008 17:32

Учені знайшли кращий спосіб схуднути

Учені знайшли кращий спосіб схуднути
Ви хочете швидко схуднути до літа, але не знаєте, який спосіб обрати? Забудьте про всякі химерні дієти. Почніть харчуватися так, як харчувалися наші первісні предки - це добре відіб"ється не тільки на зовнішньому вигляді, але і на здоров"ї.

Учені прийшли до висновку, що якщо в раціоні присутні тільки пісне м"ясо, овочі, ягоди і горіхи, то це не тільки зменшить ризик захворювань серцево-судинної системи, але і допоможе скинути вагу.

Дієта повинна включати тільки ті продукти, що можна добути на полюванні або зібрати з рослин. Це означає: немає хлібу, молока, масла, сира і цукру. Також потрібно виключити макарони, рис, фруктовий сік і алкоголь. Можна використовувати спеції і пити чай або каву, але тільки без молока і цукру.

Така "первісна" дієта корисна тим, що не тільки дозволяє скинути декілька кілограмів, але і знижує тиск. Її єдиний недолік - в організм потрапляє дуже мало кальцію, оскільки виключені молочні продукти. Тому якщо ви вирішите вдатися до цієї дієти, прослідіть за тим, щоб кальцій потрапляв в організм з вітамінним комплексом, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Учені знайшли кращий спосіб схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути