За словами фахівців, яблука надають сприятливу дію на людський організм завдяки наявності сильних антиоксидантів. До того ж, в яблуках міститься найбільша кількість вітамінів і корисних речовин, які знижують ризик утворення ракових пухлин і захищають організм від серцево-судинних захворювань.
Учені також з"ясували, що одне яблуко містить у півтора рази більше антиоксидантів, ніж їх міститься в трьох апельсинах чи восьми бананах.
Фахівці рекомендують щодня вживати 2-3 склянки яблучного соку або з"їдати 2-4 яблука.
Раніше американські учені довели, що регулярне вживання яблук і яблучного соку запобігає руйнуванню клітин мозку, що призводить до втрати пам"яті, повідомляє Взгляд.
×
Коментарі