Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 10:23

Учені винайшли найефективнішу дієту для схуднення

Учені винайшли найефективнішу дієту для схуднення

Висновки американських учених просто шокували світ. Вони провели ряд досліджень, в ході яких дійшли висновку,, що ми товстішаємо, тому що хочемо пити.

На Заході великої популярності набуває дієта, яка складається лише з правильного споживання води, а також обмеження у вживанні жирних продуктів. Річ у тому, що американські учені виявили, що коли організму недостатньо води, він зазнає стресу і головний мозок посилає імпульси, які схожі з тими, які посилаються в тому випадку, якщо людина голодна.

В результаті, людина невірно розцінивши знаки свого організму, починає їсти, замість того щоб пити. Це призводить до того, що люди споживають більше за їжу їм необхідну, а результатом цього і є ожиріння.

Американські учені підкреслюють, що в день слід випивати по два-два з половиною літри води, причому, слід підкреслити, що враховується саме випита вода, а не чай, кава і соки. Річ у тому, що навіть вони міняють хімічний склад організму. Якщо людина випиватиме необхідну кількість води в день, то з"їдати вона буде значно менший, оскільки відчуття голоду відвідуватиме її рідше.

Учені також підкреслюють, що краще відмовитися від вживання різних газованих напоїв, які містять шкідливі хімічні сполуки, які можуть викликати додаткове обезводнення організму.

Тому, перш ніж мучити себе дієтами і доводити до знемоги в тренажерних залах, спершу спробуйте просто більше пити. Ефект вас приємно здивує, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Учені винайшли найефективнішу дієту для схуднення ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути