Ексклюзиви
понеділок, 29 листопада 2010 11:18

У США показали проект телефону, який визначає настрій власника (ФОТО)

Промисловий дизайнер з США Деніел Юн (Daniel Yoon) показав концепт телефону Blackberry Empathy. Пристрій вміє не лише здійснювати дзвінки, але і визначати настрій свого господаря.

У комплекті з телефоном - "біометричне кільце". Якщо власник апарата надіне кільце на палець, вбудовані датчики визначать, у якому настрої він перебуває, пише Руформатор.

Інформацію про настрій апарат передає в соціальні мережі. Там її зможуть проглянути друзі користувача. Якщо користувач не хоче, щоб його почуття транслювалися в Facebook, досить просто зняти кільце.

The Design Blog уточнює, що Blackberry Empathy (англ. "співчуття, співпереживання") також має здатність змінювати зовнішній вигляд залежно від настрою господаря - зокрема, змінювати колір підсвічування клавіатури.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що свій перший смартфон представив британський виробник люксових мобільних телефонів Vertu.

Vertu Constellation Quest з'являться у продажу на початку 2011 року за ціною від 6 до 21,5 тисяч євро залежно від деталей виконання корпусу.

Зараз ви читаєте новину «У США показали проект телефону, який визначає настрій власника (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути