Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 15:01

У "Мобіличі" розмовляють по 45 копійок

Віртуальний оператор мобільного зв"язку "Мобілич" запропонував новий тарифний план "Всі в мережі". 200 хв. на місяць можна спілкуватись по 0,45 грн/хв. По закінченні бонусних хвилин вартість кожної наступної коштуватиме 0,60 грн.

— Телефонувати можна на всі мобільні та стаціонарні номери в Україні, — каже Лілія Левченко, 24 роки, із компанії "Київстар". — Плата за з"єднання відсутня.

Перші акційні хвилини надають одразу після підключення до акції. Щомісяця абонент отримуватиме повідомлення про нарахування акційних хвилин. Їх найкраще виговорити протягом місяця, інакше анулюють. Кількість акційних хвилин, що залишилися, абонент може перевірити. Для цього набирають *112# і натискають кнопку виклику.

Підключитися до нового тарифу можна до 30 червня. Абонентові слід зателефонувати за безкоштовним номером 222. Перехід здійснюють за підказками автовідповідача. Перше замовлення тарифного плану безкоштовне, кожне наступне — 10 грн.

Тарифний план "Всі в мережі" діє до 30 квітня 2009 року. Потім абонентів автоматично переведуть на тарифний план "Для своїх".

Зараз ви читаєте новину «У "Мобіличі" розмовляють по 45 копійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути