Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 16:14

У інтернеті діє 4 тис. терористичних сайтів

За оцінками експертів, в мережі інтернет знаходиться близько 4 тис. сайтів, які безпосередньо використовуються терористами для проведення не тільки ідеологічної роботи, але і навчання, і вербування нових членів в свої ряди.

Як повідомив сьогодні в.о. секретаря Ради безпеки Валентин Соболєв, це питання було озвучене на нараді керівників спецслужб, органів безпеки і правоохоронних органів, що проходить в Ханти-Мансійську.

"На нараді, що проходить в закритому режимі, торкнулися питання кіберзлочинності, оскільки, на жаль, зараз міжнародна мережа інтернет використовується не завжди в благородних цілях", - відзначив він. За його словами, учасники наради обговорювали питання, як усікти використання терористами мережі інтернет в своїх цілях.

"Вводити суцільну цензуру? Проводити роботу через провайдерів? У будь-якому випадку необхідно удосконалювати законодавство і, звичайно, не допускати, карати і позбавляти можливості терористів використовувати цю загальну систему", - відмітив Соболєв, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У інтернеті діє 4 тис. терористичних сайтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути