Ексклюзиви
середа, 17 липня 2019 01:35

"Штормити" буде усіх: як затемнення впливають на знаки зодіаку
5

  Під час літнього коридору затемнень дістанеться не тільки Овнам, Терезам, Козорогам і Ракам, «штормити» на емоційному рівні буде усіх.
Під час літнього коридору затемнень дістанеться не тільки Овнам, Терезам, Козорогам і Ракам, «штормити» на емоційному рівні буде усіх.

Якість нашого життя в липні почне помітно змінюватися. Думки і дії носитимуть доленосний характер у багатьох через липневий коридор затемнень – в тому числі, з-за часткового місячного затемнення, яке відбудеться в ніч з 16 на 17 липня 2019 року.

Для багатьох цей період може виявитися непростим. З астрологічної точки зору це особливий часовий період, який не обмежується декількома днями, а розтягується майже на місяць. Затемнення завжди ходять парами - і за сонячним настає місячне. Обидва за своєю енергетикою досить потужні і здатні досить серйозно змінити людське світосприйняття, пише marieclaire.ru.

Місячне затемнення. Локальний і глобальний вплив

Коридор затемнень в цьому році розпочався 2 липня. В цей день відбулося сонячне затемнення. З 16 на 17 липня - місячне затемнення. В зазначені дати Місяць почне впливати на процеси з так званим відкритим фіналом (незавершені).

 

У місячне затемнення добре прописувати цілі – з'явиться можливість переосмислити життєвий вектор і чітко побачити власні помилки;

Процес вирішення завдань також буде здійснюватися динамічніше. З великою ймовірністю дії принесуть позитивних характер, а вірно визначена послідовність кроків гарантують успіх;

Вдалий час, щоб опрацювати особисту відповідальність, серйозне ставлення до оточуючих, рідних і особистим зобов'язанням позитивно впливає на всі сфери життя.

На глобальному рівні вплив коридору затемнень також буде відчуватися. Можливі сходження селевих потоків, каменепади і виходи гірських річок за свої межі через дощі.

Всім відпочиваючим потрібно взяти на замітку, що природа також буде виходити за свої межі. Варто також уникати великого скупчення людей на досить маленьких територіях (концерти, вокзали, станції метро). Це може бути травмонебезпечно, і в першу чергу "під роздачу" потраплять Овни, Раки, Терези і Козороги, народжені в другій декаді знаку, а так само Тельці, Леви, Водолії і Скорпіони, народжені в першій декаді знаку. Представникам цих знаків варто бути уважнішими в період до кінця липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали неймовірні фото повного сонячного затемнення

Вплив затемнення на знаки зодіаку

 

Під час літнього коридору затемнень дістанеться не тільки Овнам, Терезам, Козорогам і Ракам (хоча вони відчують на собі астрологічний вплив яскравіше за інших). "Штормити" на емоційному рівні буде усіх – когось більшою мірою, когось меншою.

Фундаментальний вплив коридор затемнень матиме на сфери життя Овнів, Терезів, Козорогів і Раків. Для них цей період виявиться доленосним.

Сонячне затемнення відчують на собі найбільш яскраво Овни, Раки, Терези й Козороги, особливо народжені з 2 по 15 числа січня, квітня, липня та жовтня (незалежно від року народження). А ось місячне відіб'ється на цих знаках більшою мірою, але вже народжених з 16 по 21 числа. Енергії сонячного затемнення закладають фундамент ситуацій, які будуть розгортатися протягом двох тижнів, а пік активності настане в період з 15 – 19 числа липня 2019 року.

Овнам варто звернути увагу на питання побуту, сім'ї та квартирної теми. У пріоритеті повинні бути стосунки зі старшими родичами. Активно вирішувати ці питання варто починати в серпні.

Тільцям варто сконцентрувати свою увагу на питаннях різних паперів і документів. Не поспішайте з покупками дорогих речей, а також перевіряйте всю інформацію, що надходить до вас. Вона може бути невірною, а такі помилки дорого коштуватимуть.

 

Близнюки. Для вас стане найбільш актуальною тема фінансів – можливо, з'являться нові джерела доходу. У цей період важливо правильно скористатися особистими ресурсами, прикладіть сили для здобуття знань, умінь і навичок – згодом вони принесуть вам дивіденди. Доленосним стане період у кінці липня.

Ракам варто звернути увагу на себе, свій зовнішній вигляд. Ефект не змусить себе довго чекати, але від пластичних операцій і уколів краси у липні варто відмовитися. Зате пошук відповідного саме вам спортзалу буде до речі.

Левам буде корисно покопатися у себе в душі, знайти найтемніші куточки своєї особистості з метою якісно опрацювати цей напрямок свого життя, щоб в подальшому уникнути складнощів зі своїм здоров'ям.

Дівам бажано відфільтрувати своє дружнє оточення, почистити всі соцмережі і сайти знайомств, особисту пошту і відстежувати кардинальні зміни саме в цих сферах свого життя. Саме там буде максимальна активність, яка здатна змінити ваше життя.

Терези можуть очікувати на кардинальні зміни у складі вищого керівництва компанії. Не виключені державні перевірки, які вирішать не тільки долю вашої організації, але і й спричинять зміни у ваших кар'єрних досягненнях і взагалі - плани та цілі на життя.

Скорпіонам варто пильніше оцінити свої можливості в отриманні посвідки на проживання в іншій країні, оформленні закордонних паспортів, відпочинку за кордоном, необхідності отримання освіти або підвищення своєї кваліфікації. Також варто подумати над публікацією своїх праць. Зараз саме час, щоб реалізуватися в даному напрямку.

 

Стрільців можуть наздогнати питання, пов'язані з вирішенням податкових тем, спадщини, дарчих, аліментів, оформлення кредитів або іпотеки. Цей знак найбільш схильний в липні потрапляти в різного роду екстремальні ситуації. Не варто зловживати перевірками себе на міцність. Крім того вас чекають ризиковані фінансові вкладення, тому інвестувати в липні не варто.

Для Козорогів тема партнерства стане актуальною, як ніколи. Якщо ви хочете зберегти відносини, то сварки в коридор затемнень вам протипоказані. Також подані вами в цей період позовні документи здатні привести до невигідних для вас ситуацій. Проявляти активність в цей час точно не варто.

Для Водоліїв будуть значимі питання фізичного здоров'я і його профілактики. Варто звернути увагу на своє самопочуття в цей час. Цілком ймовірно, що ті, хто знаходяться в пошуку роботи, випадково знайдуть роботу своєї мрії.

Риби можуть потрапити у вир подій, який в повній мірі буде сприяти розвитку творчих здібностей. Для тих, хто планував вагітність, липень може стати ключовим місяцем. Також в цей період вас чекають "приємні" несподівані сюрпризи - будьте обережні.

У найближчі до затемнень дні руйнівна енергія, що виходить від небесних тіл, особливо сильна і небезпечна. У цей час потрібно намагатися бути максимально пильним, не піддаватися тривогам і провокаціям. Будьте готові до змін за два тижні до початку затемнень і стільки ж часу після їх закінчення.

Зараз ви читаєте новину «"Штормити" буде усіх: як затемнення впливають на знаки зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути