Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2008 11:13

Прищі лікують змазкою для презервативів

Жителі Камбоджі знайшли несподіване призначення презервативам, що поставляються в країну міжнародними добродійними організаціями в рамках боротьби з поширенням ВІЛ/СНІДУ: мастило гумових виробів широко використовується для лікування вугрового висипу.

За повідомленнями місцевої преси, найбільшою популярністю серед місцевих жителів користується мастило презервативів Number One, що поширюються міжнародною організацією Population Services International серед працівників сексу-індустрії і гомосексуалістів. Через чутки про їх лікувальні властивості, ці презервативи стали дуже затребуваним товаром на місцевому чорному ринку.

Кхмерська газета Кампучія Тхмей (Kampuchea Thmey) приводить розповіді декількох чоловіків і жінок, яким допомогло нетрадиційне лікування. Автори публікації настійно рекомендують виробникам презервативів провести наукове дослідження для з"ясування причин несподіваного косметичного ефекту їх продукції, повідомляє Лента.ру.
Зараз ви читаєте новину «Прищі лікують змазкою для презервативів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути