середа, 12 січня 2011 10:38

Позбутися стресу на робочому місці можна за 10 секунд - лікарі

Позбутися стресу на робочому місці можна за 10 секунд - лікарі

Медики розповіли, як ефективно зняти стрес на робочому місці за 10 секунд.

Заспокоїти нерви допоможуть горішки. Вони багаті на незамінні поживні речовини, які беруть участь у виробленні серотоніну, вітаміни В і Е, антиоксиданти, які допоможуть вам подолати стрес.

Також ефективно знімає напругу масаж мочки вух. У них сконцентровано величезну кількість акупунктурних точок. Таким чином, позитивно впливає на різні органи.

Крім цього, зняти стрес допоможе чашечка чаю. За результатами досліджень вчених, чорний чай у своєму складі містить речовини, що допомагають організму ефективно протистояти стресовим ситуаціям.

Як з'ясували канадські вчені, у людей, чия робота визначається як творча, навантаження найчастіше дуже високе. Через це вони не справляються з обов'язками в робочий час і змушені відповідати на дзвінки та електронні листи і у позаробочий час. Вчені також виявили, що люди творчих професій частіше схильні думати про роботу до і після робочого дня.

Така "багатозадачність" призводить до конфлікту між робочими і сімейними обов'язками і викликає появу проблем в обох сферах.

Росбалт

Зараз ви читаєте новину «Позбутися стресу на робочому місці можна за 10 секунд - лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути