Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 16:10

"Нокія N95" має дві фотокамери

Автор: фото: Сергій Поліщук
  Експерт столичного салону ”Мобілочка” на Хрещатику, 13 Оксана Бірюкова показує покупцеві новий смартфон ”Нокія N95”
Експерт столичного салону ”Мобілочка” на Хрещатику, 13 Оксана Бірюкова показує покупцеві новий смартфон ”Нокія N95”

Днями в Україні з"явилася новинка від "Нокії" — смартфон N95. Його поки що можна знайти тільки в деяких столичних магазинах.

— "Нокія N95" — не телефон, а диво, — каже директор центрального салону "Мобілочка" на Хрещатику, 13 Максим Лазебник, 23 роки. — У ній є все, що забажаєте: фотостудія, музика, Інтернет. Є й GPS — система для визначення місця перебування. У комплекті зі смартфоном ідуть 100 карт місцевості.

Телефон має 160 МБ пам"яті. Можна додати картку пам"яті на 4 ГБ. Тоді на телефон помістяться не тільки сотні музичних композицій, а й десятки кінофільмів.

У "Нокії N95" висококонтрастний 2,6-дюймовий дисплей, він відображає 16 млн кольорів. Це перший смартфон на нашому ринку, який має вбудовану 5-мегапіксельну камеру.

— Точніше — в ньому дві камери, — зауважує експерт салону Оксана Бірюкова, 24 роки. — Маленьку, що на лицьовій панелі, можна буде використовувати для відеодзвінків — коли наші оператори надаватимуть такі послуги. Іншою, 5-мегапіксельною з оптикою "Карл Цейсс", можна робити дуже чіткі знімки. Із них вийдуть якісні плакати.

Цей 120-грамовий смартфон відкривається у два боки: догори й донизу. Знизу розташована клавіатура мобільника, розрахована на російську мову, а зверху — кнопки МР3-плеєра. Акумулятор витримає 6,5 год. розмови, а в режимі очікування — до 10 діб. Коштує новинка 8 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Нокія N95" має дві фотокамери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути