Ексклюзиви
субота, 04 квітня 2020 01:35

Непримиренна сексуальність у фотографіях Кеслера Трана
28

"Я не роблю розминки і не чекаю, поки модель увійде в "настрій ", - розповідає американський фотограф Кеслер Тран. - "Це все тільки забирає час. Зйомка починається з довіри: модель довіряє тобі, або ні".

Тран відомий своїми сміливими зображеннями оголених моделей. В його знімках немає витонченості, але в їх непримиренній сексуальності є якась чистота. "Улюблений предмет зйомки? Жіноче тіло," - каже фотограф.

До кризи 2008 року він працював в іпотечному бізнесі, фотографія була лише хобі. "Я просто купив дорогу камеру," - каже Тран.

Тран ніколи не планує процес зйомки. Коли його запитують, чи він робить контрольний список необхідного для зйомки: "Візьміть спрей від комах,"- жартує фотограф.

"Я досить спонтанний, і це лякає багатьох людей, які звикли до процесу планування," - зізнається він. - Напевно, це неправильно. Я, правда, намагаюся все розпланувати якомога ретельніше, але тоді виходить нісенітниця".

"Я віддаю перевагу живим емоціям, які й передаю через фотографію. Це більшою мірою залежить від моїх здібностей, ніж від здатності моделі "рухатися", і дозволяє мені працювати з багатьма менш досвідченими моделями".

Тран постійно експериментує. Він воліє використовувати природне освітлення.

"Моя головна мета - постійно відчувати себе, пробувати нові локації, неортодоксальні прийоми зйомки, фотографувати в складних умовах. Все дивовижне починається з дурної ідеї".

"Коли я роблю знімок, який виражає красу, лихоліття, радість, смуток, то, сподіваюся, що він змусить людей зупинитися і подумати".

Тран завзятий колекціонер ножів, шопоголік і любитель відеоігор.

"Через нестачу вільного часу я схильний витрачати гроші на речі, які мені не потрібні. Наприклад, на ножі за 1,5 тисяч доларів, куртки за 2 тисячі доларів, взуття за 500 доларів, " - сміється Тран.

Фото: Кеслер Тран
Фото: Кеслер Тран
Фото: Кеслер Тран
Фото: Кеслер Тран
Фото: Кеслер Тран

Фото: photo.i.ua, westendcameraclub.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф Сімон Больц: "Я запалю вашу уяву чуттєвістю і спокусою"

Зараз ви читаєте новину «Непримиренна сексуальність у фотографіях Кеслера Трана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути