Дієтичною новинкою нинішнього століття є папайя. Її їдять у свіжому вигляді, а також додають у фруктові салати. Любителі екзотики назвали папайю "їжею XXI століття".
Така гучна назва загалом достатньо обґрунтована: у папайі присутні всі водорозчинні вітаміни. Окрім цього, у плоді динного дерева міститься речовина папайі, що спалює жири.
Такий склад і зумовив репутацію папайі як природного палія жиру. Папайю рекомендують їсти безпосередньо перед їжею, під час їжі або відразу після неї. Тільки тоді вона встигне подіяти на з"їдені продукти.
Найефективніше використовувати папайю як один з компонентів обмежувальної білково-вуглеводної дієти. В цьому випадку досягаються максимальні результати, повідомляє MosMedClinic
×
Коментарі