середа, 02 липня 2008 15:57

Назвали найважчий день тижня

Назвали найважчий день тижня
Психологи з Університету Сіднея, провівши серію досліджень, дійшли висновку, що найважчим днем тижня є середа, передає агентство Ananova.

Саме в середу люди відчувають, що до вихідних ще далеко, і в той же час на цей день припадає найбільша кількість справ на роботі.

Поширене переконання, що найважчим днем тижня є понеділок, особливо ранок понеділка, на думку австралійських психологів, невірне.

Дослідники спочатку опитали 200 респондентів, який день тижня вони вважають найнеприємнішим. Більшість назвали понеділок.

Проте на другому етапі, коли впродовж всього тижня у людей питали, як вони себе почувають кожного дня, з"ясувалося, що найпригніченіший стан припадає на середу.

В цілому, як з"ясували дослідники з університету Сіднея, настрій людини особливо не залежить від днів тижня і в більшості випадків залишається рівним.

При цьому у людей зберігається помилковий стійкий стереотип, що в п"ятницю увечері і в суботу вранці вони повинні перебувати у піднесеному настрої, а в понеділок, навпаки - в депресії, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найважчий день тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути